Applicatie

Wat kunt u verwachten?

Voor ons zijn de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten, samen met hun volledigheid, de sleutels tot ons succes. Het bedrijf wordt ondersteund door een team van experts met vele jaren ervaring in luchtbehandeling en ventilatie.

• Aerodynamica

Het eerste deel van het REMAK testlaboratorium is ontworpen om de aerodynamische parameters van actieve en passieve elementen, d.w.z. ventilatoren, filters, enz. te meten. Onder aerodynamische parameters worden de luchtstroomsnelheid en de externe druk verstaan. Metingen van elektrische parameters en snelheid maken deel uit van aerodynamische metingen van actieve elementen.

• Akoestiek

Het tweede deel van het testlaboratorium wordt gevormd door de nagalmkamer, die ontworpen is om het geluidsvermogen van actieve elementen te meten.

• Thermodynamica

In dit testlaboratorium worden ook thermodynamische metingen uitgevoerd, voornamelijk met betrekking tot parameters gedefinieerd door de EN 1886 norm, met behulp van een thermocamera en andere testmethoden.

Typische voorbeelden van zogenaamde normale ventilatie zijn kantoren, scholen, musea, magazijnen, sporthallen, voedselverwerkende fabrieken, brouwerijen en zuivelfabrieken. Dat betekent fabrieken met gemiddelde condensatie en chemische en stofvervuiling.

Deze toepassingen bevinden zich in milde of koude klimaatzones met tot gemiddelde luchtvervuiling (SO2 5 μg/m3 tot 30 μg/m3), respectievelijk subtropische of tropische zones met lage vervuiling.

Zwembaduitrusting met hoge prestaties

Zwembadtechnologie staat voor de enorme uitdaging om de corrosieve effecten te bestrijden die worden veroorzaakt door hoge concentraties chloriden en andere chemicaliën, nog verergerd door de vochtige omgeving. Deze corrosieve belasting bereikt zijn hoogtepunt tijdens de C5 CX-fase, wat leidt tot snelle achteruitgang van de apparatuur. Het is zelfs zo dat constructies die normaal gesproken vele jaren meegaan in een normale omgeving, binnen slechts twee maanden bezwijken wanneer ze worden blootgesteld aan de zwembadomgeving. Met dit in gedachten leggen we bij Remak de nadruk op het aanpakken van deze omstandigheden om de levensduur van onze apparatuur zo veel mogelijk te verlengen.

Zwembadefficiëntie

De exploitatie van overdekte zwembaden, aquaparken en revalidatiecentra met waterbehandeling is zeer veeleisend en inefficiëntie kan de klant veel geld kosten.

Daarom is onze technologie gebaseerd op op maat gemaakte toegang, geavanceerde technologie en een uniek beheer- en controlesysteem.

Hygiënische oplossingen

Hygiënische of schone installaties zijn bijzonder veeleisend op het vlak van reinheid. Faciliteiten voor de gezondheidszorg en laboratoria, halfgeleiderproductie en de farmaceutische industrie zijn typische voorbeelden van hygiënische installaties. Hygiënische installaties vereisen een gezonde en comfortabele omgeving en een luchtbehandelingssysteem is het enige instrument waarmee deze doelstellingen kunnen worden bereikt.

Schone lucht voor gezondere omgevingen

Een gezonde en comfortabele omgeving in ziekenhuizen helpt om het verblijf van patiënten te verkorten en leidt tot efficiënter en hoogwaardiger werk van artsen en ander medisch personeel. Dit resulteert in een grotere tevredenheid van de patiënten en een grotere capaciteit van de zorginstelling.

Daarom zijn REMAK toepassingen in alle opzichten ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden gereinigd met behulp van UV-straling en reinigingsmiddelen die lage concentraties hypochloriet (bijv. natriumhypochloriet NaClO), chloriden, chloraten, peroxiden (bijv. waterstofperoxide H2O2), ozon (O3), enz. bevatten.

Contact Us

van 't Hoffstraat 9, 9351 VH Leek, Nederland

+00 31 123 RemakNL

Business@remak.nl