Onze LBK

Productie
Bedrijf

Over REMAK

Wij zijn de grootste fabrikant van hoogwaardige luchtbehandelingsapparatuur met een traditie die teruggaat tot 1992. Op ons 32.000 m2 grote hoofdkantoor in Rožnov pod Radhoštěm werken ongeveer 250 medewerkers. Verder zorgen tientallen medewerkers voor de productie en commerciële diensten van het merk REMAK in onze commerciële agentschappen in de Russische Federatie. In totaal, inclusief onze vijfentwintig distributeurs in Europa en Azië, exporteren we ongeveer 60% van onze producten.

 

9

De sleutel tot succes

Voor ons zijn de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten, samen met hun volledigheid, de sleutels tot ons succes. Het bedrijf wordt ondersteund door een team van experts met vele jaren ervaring op het gebied van luchtbehandeling en ventilatie. We zijn ons bewust van het feit dat klanten onze producten kopen als onderdeel van de service die we ze bieden.

9

Ondersteuning en service

De pre-sales ondersteuning bij het ontwerpen van luchtbehandelingsapparatuur is onze kracht en daar genieten we van. We hechten ook evenveel belang aan ondersteuning en service na de verkoop. Klantspecifieke oplossingen zijn altijd een positieve uitdaging voor ons.

9

Apparatuur Ontwerp

We hebben AeroCAD ontwikkeld, een uniek ontwerpprogramma waarmee luchtbehandelingskasten snel en foutloos kunnen worden geselecteerd en waarmee alle aerodynamische en thermodynamische parameters kunnen worden berekend.

9

Deelname aan exposities

We ontmoeten regelmatig klanten op grote gespecialiseerde internationale beurzen, zoals Aqua-Therm in Praag, Resta in Litouwen, SwissBau in Zwitserland en Mir Klimata in Moskou.

9

Gegarandeerde parameters en kwaliteit

We hebben de Europese EUROVENT-certificering en de kwaliteitscertificaten ISO 9001:2009.

Aantal jaren gevestigd

World Rank

“Insert lovely comment about us here.”

Employee – Northair

Contact Us

van 't Hoffstraat 9, 9351 VH Leek, Nederland

+00 31 123 RemakNL

Business@remak.nl